loading
  • 09:00 - 17:00
  • Az Önök szolgálatában

Lakitelek tüzivíztározó – tüzivíztározó szigetelés

 

Lakitelek tüzivíztározó – tüzivíztározó szigetelés

A tűzivíztározók létesítése mindennapos igénnyé vált a törvényi előírások változásával: az oltóvíz biztosítására – ha az más módon nem oldható meg – önálló víztárolót (medencét, tartályt) kell létesíteni. Teljes körű víztározó kivitelezési szolgáltatásunk egyik része a vízszigetelés folyamata.

Megadjuk Önnek a választás szabadságát, ugyanakkor segítünk a döntésben

Egyedülálló módon négyféle szigetelőanyaggal (BTL™, HDPE, EPDM és PVC) tudunk megoldást nyújtani Ügyfeleinknek, köztük olyan innovatív technológiákkal, amelyek kézzel fogható előnyöket jelentenek minőségben és költséghatékonyságban.

Gyors és professzionális tűzivíztározó szigetelés

Általában 3-8 munkanapon belül eleget teszünk azoknak a megrendeléseknek, ahol 1-2 napon belül szigetelhető a tűzivíztározó. Azért, hogy kézzel foghatóbb legyen az oltóvíztározó szigetelésének munkafolyamata összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat.

Árak igényekre és pénztárcára szabva

Maximálisan szem előtt tartjuk megrendelőink igényeit, érdekeit és lehetőségeit. Árainkról itt találhat összefoglaló táblázatot, de minden esetben egyedi ajánlatot készítünk, ezért kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk pontos kalkulációért.

Tudnivalók a tűzivíztározó kialakításához

Az oltóvíztározóra vonatkozó előírásokat az Országos Tűzvédelmi Szabályzat tartalmazza, amelyet ide kattintva olvashat el, röviden pedig erről szól:

  • Legalább 30 m3 vizet tároljon és maximum 7 m-rel lehet a mederfenék a talajszinttől
  • Úgy kell kialakítani, hogy tűzoltó gépjárművel el lehessen érni és maximum 200 m-re legyen a védeni kívánt építménytől
  • 100 m3-ként legalább egy szívócsövet kell kialakítani