loading
  • 09:00 - 17:00
  • Az Önök szolgálatában
  • +36 (76) 451 190
  • Kérdéseire szívesen válaszolunk!

Rólunk - Otszig Kft

Szigeteléstechnika professzionálisan

Több évtizedes tapasztalattal és professzionális technológiai tudással rendelkezünk lapostetők, teraszok, zöldtetők, környezetvédelmi és mezőgazdasági szigetelések kivitelezésében. Az a küldetésünk, hogy az üzleti-, közületi megrendelők mellet, minőségi szolgáltatásaink elérhetővé váljanak a lakosság számára is. Több millió négyzetméternyi területet szigeteltünk már le, megrendelőink legnagyobb megelégedésére.

Vállalkozásunk a jelenlegi formájában, 1996. szeptember 1-jétől üzemel, azaz több mint 25 éves kivitelezői tapasztalattal rendelkezünk a hazai piacon. A technológia alapjait Oláh József, alapító tulajdonos hozta be Magyarországra, több éves, külföldi ismeretszerzést követően. Alapítónk a mai napig alkalmazásban áll és tanácsadóként segíti a mindennapi munkánkat.

Célunk hogy Magyarországon egyedülálló szolgáltatást tudjunk nyújtani minden egyes megrendelőnk számára, legyen szó egy 20 négyzetméteres családi ház teraszról, több ezre négyzetméteres csarnoktetőről, vagy mezőgazdasági, környezetvédelmi víztározóról.

Partnereink